dinsdag 12 november 2013

What happens in Dublin, stays in Dublin... of niet (deel 3)

Hostels zijn grappig. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, kun je niet zomaar onder de douche springen – je moet met allerlei mensen rekening houden die óók schoon hun dag willen beginnen. Zodra het Amerikaanse meisje de badkamer uit kwam lopen met een handdoek-toren op haar hoofd, pakte ik al m’n spullen bij elkaar en trok een sprintje richting de douche. Het lukte, ik won van het meisje in het stapelbed schuin tegenover mij. Mwuahaha.

Anyway. Ook de zondag was een fijne dag. Ik wil een paar hoogtepunten met jullie delen.

’s Ochtends bezochten we een kerkdienst in de prachtige Christ Church Cathedral, waar enkelen van ons het Heilig Avondmaal meevierden. Erg bijzonder! Na de dienst dronken we nog gezellig een kopje koffie mee met de gemeente.

Dublin is gehuld in prachtige kleuren in dit voorstadium van de herfst. Een wandeling leerde ons dat Dublin niet de grauwe stad is die het op het eerste gezicht toch wel lijkt. Let alleen al eens op de voordeuren :).

Ook brachten we een bezoekje aan de National Gallery of Ireland. Dit kunstwerk was mijn persoonlijke favoriet:


Verder hebben we genoten van elkaar, taartjes (jep, alweer), het mooie weer, de leuke grapjes van Eline, de Ieren, lekker eten, de hostelgangers, Britain’s got talent en meer.

’s Avonds na het eten beleefden we een droevig moment: we moesten Theodora uitzwaaien. Ze nam de bus naar Limerick, waar ze dus een paar maanden studeert. Theootje, wat moeten we nou zolang zonder jou?

Theodora houdt erg van post. Vooral van lieve kaartjes wordt ze blij! Dus klik deze pagina niet weg voordat je je hebt voorgenomen in je pen te klimmen en een berichtje te schrijven :). Haar adres (tot medio december):

Theodora Lankman
Park view hall c2g
Rhebogue
Dublin Road
Limerick
Co Limerick

(Geen idee of de enters juist zijn, maar ik denk dat het wel goedkomt als je dit op je envelop schrijft). 

En dan is deze driedelige serie over Allure's reisje naar Dublin alweer voorbij! Tot slot nog wat random foto’s.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten